Välj en sida

Hyvlingsarbeten Skövde

Anlita Gekås Gräv AB i Skövde – Vi erbjuder hyvlingsarbeten och vägunderhåll

GEKÅS Gräv AB

Välkommen till Gekås Gräv AB som är ett företag med tjänster för dig i Skövde som behöver hjälp med hyvlingsarbeten och vägunderhåll. Vi ställer alltid upp på våra kunder till dess att de är helt nöjda med allt vårt arbete och även vår kundservice. Utöver detta anpassar vi våra tjänster utifrån de behov och önskemål som föreligger. Vi är verkligen av den åsikten att alla våra kunder är lika viktiga, därför spelar det ingen roll om våra kunder behöver mycket eller lite hjälp. Vi är företaget som finns till för alla, oavsett omfattning på det hyvlingsarbetet som ska genomföras.

Tack vare våra medarbetares kompetens som de har fått genom många års yrkeserfarenhet så kan vi således utföra de allra flesta hyvlingsarbeten. Tycker du att våra tjänster verkar intressanta, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Tillsammans lägger vi upp en plan för arbetet. Hos oss får du som privatperson dessutom ta del av rotavdraget, för att inte nämna att företaget också innehar F-skattsedel! Kanske vill du ha en offert för presumtivt arbete? Den erbjuder vi helt kostnadsfritt och du kan i lugn och ro fundera på om du vill anlita oss eller inte. Läs mer om vad vi erbjuder under tjänster.

Erfarenhet

Företag bildades redan 1962, för att sedan 1981 ombildas till aktiebolag. Under våra aktiva år har vi samlat på oss massor av erfarenhet och kunskap som vi idag har stor nytta av.

Hyvlingsarbeten

Har du en grusväg eller stor grusyta som börjar bli ojämn och få djupa hålor? Då är hyvling en mycket god idé. Vi ser till att vägen bli jämn, att ytvatten kan försvinna och att fordon kan passera tryggt.

Nöjda kunder

Vi är inte nöjda innan varje enskild kund är 100 procent nöjd både med arbetet vi utför och även vår kundservice. Inget jobb avslutas om kunden inte är nöjd, vi är ett tryggt val av firma!

Gekås Gräv AB