Välj en sida

Markarbete Skövde

Anlita Gekås Gräv AB

Markarbeten

Välkommen till Gekås Gräv AB som är ett företag med tjänster för dig i Skövde som behöver hjälp med något markarbete. Vi ställer alltid upp på våra kunder till dess att de är helt nöjda med allt vårt arbete och även vår kundservice. Våra tjänster anpassas utifrån de behov och önskemål som föreligger. Vi är av den åsikten att alla våra kunder är lika viktiga. Det spelar med andra ord ingen roll om våra kunder behöver mycket eller litet hjälp av oss. Vi är företaget som finns till för alla, oavsett storlek på det markarbete som ska genomföras.

Tack vare våra medarbetares kompetens som de har fått genom många års yrkeserfarenhet så kan vi således utföra det allra mesta inom vår bransch. Tycker du måhända att våra tjänster är intressanta är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi lägger tillsammans upp en plan för arbetet. Hos oss får du som privatperson dessutom ta del av rotavdraget och företaget innehar F-skattsedel. Kanske vill du ha en offert för presumtivt arbete? Den erbjuder vi självfallet helt kostnadsfritt och du kan i lugn och ro fundera på om du vill anlita oss eller inte. Läs mer om vad vi erbjuder under tjänster.

Erfarenhet

Företag bildades redan 1962, för att sedan 1981 ombildas till aktiebolag. Under våra aktiva år har vi samlat på oss massor av erfarenhet och kunskap som vi idag har stor nytta av vid varje markarbete.

Små & stora uppdrag

Alla kan vända sig till oss. Vi utför både de stora som de små uppdragen, allt beroende på våra kunders förutsättningar, önskemål och behov.

Nöjda kunder

Vi är inte nöjda innan varje enskild kund är 100 procent nöjd både med arbetet vi utför och även vår kundservice. Inget jobb avslutas om kunden inte är nöjd.

Gekås Gräv AB