Välj en sida

Transporter Mariestad

Anlita Gekås Gräv AB i Mariestad – Vi erbjuder transporter av grus och stenkross

Transporter

Välkommen till Gekås Gräv AB som är ett företag med tjänster för dig i Mariestad som behöver hjälp med transporter av grus och stenkross. Vi ställer alltid upp på våra kunder till dess att de är helt nöjda med allt vårt arbete och även vår kundservice. Utöver detta anpassar vi våra tjänster utifrån de behov och önskemål som föreligger. Vi är verkligen av den åsikten att alla våra kunder är lika viktiga, därför spelar det ingen roll om våra kunder behöver stora transporter av material eller mindre transporter. Vi är företaget som finns till för alla, oavsett omfattning på transport som ska genomföras.

Tack vare våra medarbetares kompetens och vårt utbud av fordon så kan vi således utföra de flesta typerna av transporter. Tycker du att våra tjänster verkar intressanta, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Tillsammans lägger vi upp en plan för arbetet. Hos oss får du som privatperson dessutom ta del av rotavdraget, för att inte nämna att företaget också innehar F-skattsedel! Kanske vill du ha en offert för presumtivt arbete? Den erbjuder vi helt kostnadsfritt och du kan i lugn och ro fundera på om du vill anlita oss eller inte. Läs mer om vad vi erbjuder under tjänster.

Erfarenhet

Företag bildades redan 1962, för att sedan 1981 ombildas till aktiebolag. Under våra aktiva år har vi samlat på oss massor av erfarenhet och kunskap som vi idag har stor nytta av.

Små & stora uppdrag

Alla kan vända sig till oss. Vi utför både de stora som de små uppdragen, allt beroende på våra kunders önskemål. Oavsett om det är maskiner eller material du vill transportera, så hjälper vi dig!

Nöjda kunder

Vi är inte nöjda innan varje enskild kund är 100 procent nöjd både med arbetet vi utför och även vår kundservice. Inget jobb avslutas om kunden inte är nöjd, vi är ett tryggt val av firma!

Gekås Gräv AB